Sujihiki (viipale/fileointiveitsi) 24 cm pitkällä terällä. Pidempi fileointiveitsi, jossa on erittäin terävä terä. Veitsi on joustava ja toimii sekä fileoinnissa / kalan perkaamisessa, viipaloinnissa sekä ohuiden lihaviipaleiden leikkaamisessa jne. Ohut veitsen terä mahdollistaa sen, että jokainen leikkaus liukuu helposti raaka-aineen läpi. Sujihiki -veitsi on kauniilla ulkonäöllään ja terävällä muotoilullaan upea lisä jokaiseen keittiöön.
6000MCT-sarjan ydin on kovaa Micro Carbide -jauheterästä, joka on päällystetty 2 kerroksella jääkarkaistua ruostumatonta terästä. Hienoksi taottu kiiltävä terä antaa veitselle tyylikkään ilmeen. Se estää myös raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Ergonominen kahva on tummanruskeaa pakkapuuta ja koko veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa. Honbazuke -hionta eli suorat hiontakulmat antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla.
Tuotekuvaus
Sujihiki (viipale/fileointiveitsi) 24 cm pitkällä terällä. Pidempi fileointiveitsi, jossa on erittäin terävä terä. Veitsi on joustava ja toimii sekä fileoinnissa / kalan perkaamisessa, viipaloinnissa sekä ohuiden lihaviipaleiden leikkaamisessa jne. Ohut veitsen terä mahdollistaa sen, että jokainen leikkaus liukuu helposti raaka-aineen läpi. Sujihiki -veitsi on kauniilla ulkonäöllään ja terävällä muotoilullaan upea lisä jokaiseen keittiöön.
6000MCT-sarjan ydin on kovaa Micro Carbide -jauheterästä, joka on päällystetty 2 kerroksella jääkarkaistua ruostumatonta terästä. Hienoksi taottu kiiltävä terä antaa veitselle tyylikkään ilmeen. Se estää myös raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Ergonominen kahva on tummanruskeaa pakkapuuta ja koko veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa. Honbazuke -hionta eli suorat hiontakulmat antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 79116
- Tuotemerkki: Miyabi
- Sarja: Artisan 6000 MCT
- Leveys:
- 2 cm
- Pituus:
- 38 cm
- Korkeus:
- 4 cm
- Paino:
- 0.382 kg
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kestää pakastinta:
- Ei
- Kestää mikroaaltouunia:
- Ei
- Kahvan materiaali:
- Cryodur®-karkaistu ydin MC63 (Micro Carbide) -jauheterästä, ruostumaton teräs, pakkapuu
- Värispesifikaatio:
- Puu
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
global
Global G-91/SB Veitsenteroitin 2 pyörää
global
Global Leikkuulauta G-1005
Tuotekuvaus
Sujihiki (viipale/fileointiveitsi) 24 cm pitkällä terällä. Pidempi fileointiveitsi, jossa on erittäin terävä terä. Veitsi on joustava ja toimii sekä fileoinnissa / kalan perkaamisessa, viipaloinnissa sekä ohuiden lihaviipaleiden leikkaamisessa jne. Ohut veitsen terä mahdollistaa sen, että jokainen leikkaus liukuu helposti raaka-aineen läpi. Sujihiki -veitsi on kauniilla ulkonäöllään ja terävällä muotoilullaan upea lisä jokaiseen keittiöön.
6000MCT-sarjan ydin on kovaa Micro Carbide -jauheterästä, joka on päällystetty 2 kerroksella jääkarkaistua ruostumatonta terästä. Hienoksi taottu kiiltävä terä antaa veitselle tyylikkään ilmeen. Se estää myös raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Ergonominen kahva on tummanruskeaa pakkapuuta ja koko veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa. Honbazuke -hionta eli suorat hiontakulmat antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 79116
- Tuotemerkki: Miyabi
- Sarja: Artisan 6000 MCT
- Leveys:
- 2 cm
- Pituus:
- 38 cm
- Korkeus:
- 4 cm
- Paino:
- 0.382 kg
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kestää pakastinta:
- Ei
- Kestää mikroaaltouunia:
- Ei
- Kahvan materiaali:
- Cryodur®-karkaistu ydin MC63 (Micro Carbide) -jauheterästä, ruostumaton teräs, pakkapuu
- Värispesifikaatio:
- Puu
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani