4 annosta4 broilerin rintafileitä2 rkl öljyä200 g ramen nuudeleita1 l kanalientä2 valkosipulinkynttä8 sitruunaruohon vartta4 kevätsipulia2 pak choita1 rkl riisiviinietikkaa2 rkl tamarisoijaaSuolaa ja pippuriaKORISTELUTuoretta korianteriaPunaista chiliä
Valmistus1. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
2. Aseta broilerin rintafileet öljyllä voidellulle uunipellille. Mausta oman maun mukaan suolalla ja pippurilla. Kypsennä uunissa noin 15 minuuttia. Anna fileiden levätä hetken aikaa, jotta ne jäähtyvät hieman. Viipaloi ne sitten ohuiksi siivuiksi.
3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeiden mukaan.
4. Kiehauta kanaliemi. Lisää murskattu valkosipuli ja hieman murskatut sitruunaruohon varret. Muista poistaa sitruunaruohon varret ennen tarjoamista. Anna kaiken kiehua noin 5 minuuttia.
5. Lisää kevätsipulit ja pak choi. Lisää riisiviinietikka ja soija.
6. Kaada liemi kulhoihin. Jaa vihannekset tasaisesti per annos - samoin nuudelit ja kana.
7. Aika koristella! Koristele ohuiksi viipaloidulla punaisella chilillä ja tuoreella silputulla korianterilla. Älä pelkää lisätä lisää koristeita oman maun mukaan!
Kana ramenkeitto
Valmista herkullinen ja lämmittävä kana ramenkeitto, jossa mehukas kana, nuudelit ja tuore pak choi yhdistyvät täyteläiseen liemeen. Tämä helppo ja maukas resepti vie sinut suoraan Japanin ruokakulttuurin sydämeen. Täydellinen valinta arkeen tai viikonloppuun, kun haluat kokea aidon ramen-elämyksen kotona!
Ainekset
4 annosta
4 broilerin rintafileitä
2 rkl öljyä
200 g ramen nuudeleita
1 l kanalientä
2 valkosipulinkynttä
8 sitruunaruohon vartta
4 kevätsipulia
2 pak choita
1 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl tamarisoijaa
Suolaa ja pippuria
KORISTELU
Tuoretta korianteria
Punaista chiliä
Valmistus
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
2. Aseta broilerin rintafileet öljyllä voidellulle uunipellille. Mausta oman maun mukaan suolalla ja pippurilla. Kypsennä uunissa noin 15 minuuttia. Anna fileiden levätä hetken aikaa, jotta ne jäähtyvät hieman. Viipaloi ne sitten ohuiksi siivuiksi.
3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeiden mukaan.
4. Kiehauta kanaliemi. Lisää murskattu valkosipuli ja hieman murskatut sitruunaruohon varret. Muista poistaa sitruunaruohon varret ennen tarjoamista. Anna kaiken kiehua noin 5 minuuttia.
5. Lisää kevätsipulit ja pak choi. Lisää riisiviinietikka ja soija.
6. Kaada liemi kulhoihin. Jaa vihannekset tasaisesti per annos - samoin nuudelit ja kana.
7. Aika koristella! Koristele ohuiksi viipaloidulla punaisella chilillä ja tuoreella silputulla korianterilla. Älä pelkää lisätä lisää koristeita oman maun mukaan!
2. Aseta broilerin rintafileet öljyllä voidellulle uunipellille. Mausta oman maun mukaan suolalla ja pippurilla. Kypsennä uunissa noin 15 minuuttia. Anna fileiden levätä hetken aikaa, jotta ne jäähtyvät hieman. Viipaloi ne sitten ohuiksi siivuiksi.
3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeiden mukaan.
4. Kiehauta kanaliemi. Lisää murskattu valkosipuli ja hieman murskatut sitruunaruohon varret. Muista poistaa sitruunaruohon varret ennen tarjoamista. Anna kaiken kiehua noin 5 minuuttia.
5. Lisää kevätsipulit ja pak choi. Lisää riisiviinietikka ja soija.
6. Kaada liemi kulhoihin. Jaa vihannekset tasaisesti per annos - samoin nuudelit ja kana.
7. Aika koristella! Koristele ohuiksi viipaloidulla punaisella chilillä ja tuoreella silputulla korianterilla. Älä pelkää lisätä lisää koristeita oman maun mukaan!