16 kplPaahtoleipää2 suurta sipulia1 rkl sokeria1 rkl balsamiviinietikkaa1 kynsi valkosipuliaSuolaa ja pippuria1 paketti fetajuustoa1 rkl voitaRosmariinia
Cocktailpalat - Fetajuusto ja karamellisoitu sipuli
Nämä herkulliset cocktailpalat fetajuustolla ja karamellisoidulla sipulilla ovat täydellinen valinta juhlapöytään. Yhdistä paahdettu leipä, makea karamellisoitu sipuli ja suolainen fetajuusto luodaksesi makuelämyksen, joka hurmaa kaikki vieraat!
Resepti: Johanna Cryer
Ainekset
16 kpl
Paahtoleipää
2 suurta sipulia
1 rkl sokeria
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 kynsi valkosipulia
Suolaa ja pippuria
1 paketti fetajuustoa
1 rkl voita
Rosmariinia
Valmistus:
1. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuullota sitä voissa paistinpannulla miedolla lämmöllä, kunnes se pehmenee ja saa hieman väriä, noin 15-20 minuuttia.
2. Lisää sokeri, balsamiviinietikka, valkosipuli ja anna karamellisoitua keskilämmöllä muutaman minuutin ajan. Mausta sipuli suolalla ja pippurilla.
3. Paahda leipä ja paina viipaleesta 4 pyöreää rengasta.
4. Sekoita fetajuusto kulhossa, kunnes se on levitettävää.
5. Lisää leivälle fetajuustoa, karamellisoitua sipulia ja rosmariinia.
2. Lisää sokeri, balsamiviinietikka, valkosipuli ja anna karamellisoitua keskilämmöllä muutaman minuutin ajan. Mausta sipuli suolalla ja pippurilla.
3. Paahda leipä ja paina viipaleesta 4 pyöreää rengasta.
4. Sekoita fetajuusto kulhossa, kunnes se on levitettävää.
5. Lisää leivälle fetajuustoa, karamellisoitua sipulia ja rosmariinia.